Vodovodne i grejne instalacije

U sklopu predzavršnih građevinskih radova Beko Style vam nudi i usluge postavljanja i ugradnje vodovodne i grejne instalacije


Radimo po projektu i u skladu sa građevinskim propisima. Postavljamo instalacije za grejanje od toplotnog izvora pa do grejnog tela. Formiramo kompletan sistem u skladu sa vašim zahtevima i željama. Nudimo kompletna rešenja za sve izvore grejanja (struja, gas, nafta, cvrsto gorivo).


Takođe vam možemo pomoći ukoliko vam je potrebna ugradnja i instalacija sistema vodovoda u vašem domu ili poslovnom prostoru. Naši majstori su profesionalni i obučeni monteri i imaju dugogodišnje iskustvo u ovoj oblasti građevinarstva.


Vodovodne i grejne instalacije cene ugradnje

Kao što i sami vidite nudimo zaličite vrste usluga u oblasti postavke grejnih i vodovodnih instalacija i zbog specifičnih zahteva koje verujemo da imate najbolje je da nas pozovete na 064/2255-243 ili nam pošaljite e-mail na info@bekostyle.com i u direktom kontaktu saznajte sve cene naših usluga. Otvoreni smo za sve vrste dogovora i potrudićemo se da vam izađemo u susret na najkvalitetniji i najprofesionalniji način.

Vrste instalacija

Priključak grejnog tela iz poda

Priključak grejnog tela iz zida

Instalacije podnog grejanja

Cevi i fiting

Oprema za podstanice

Ekspanzione posude

Merno regulaciona oprema

Korisni savet

Obratite pažnju na garanciju i ateste kada kupujete opremu za grejanje i vodovod. Potrebno je da su ovi sistemi dugotrajni i testirani od strane državnih službi i odobreni za upotrebu.

Čitajte naše savete

Odabir boje prostorije prema njenom uticaju na nas

Saveti za podne i zidne keramičke pločice

Dekorativna rasveta - saveti

Kontakt

telefon: 064 / 22 55 243

adresa: Fruškogorska 69, 22406 Irig

e-mail: info@bekostyle.com

vebsajt: www.bekostyle.com


O nama

Mi vam možemo pomoći pri svim građevinskim, preduzimačkim i unutrašnjim radovima na stambenim ili poslovnim objektima.

Svojim kvalitetima smo bili na raspolaganju mnogobrojnim svestskim brenbovima: Roberto Cavali, Carpisa, Pollino, Benetton, Adidas.

Pozovite nas ili nam pošaljite email.

Naši radovi

Sva prava zadržana. Copyright Beko Style d.o.o. 2011 - 2015. Zabranjeno je kopiranje i dalja distribucija sadržaja bez pismene saglasnosti.