Rigiton plafoni

Rigiton plafon sistem pored izuzetnog estetskog efekta postiže odličnu apsorpciju zvuka.

*Rigiton Ambiance je Rigipsova akustična ploča u standardnim Rigiton perforiranim dezenima, ali sa mogućnošću da pruža osim apsorpcije buke i prečišćavanje vazduha. Ispitivanja instituta za zaštitu životne okoline su dokazala da se za kratko vreme smanjuje prisustvo formaldehida, a za 24 sata se smanji čak za 90%. Permanentno prečišćavanje vazduha postiže se prirodnim mineralima, odnosno silikatnom smešom koja upija štetne supstance iz prostora.

*preuzeto sa Rigips sajta

Rigiton plafoni cena

Cena se formira po kvadratu pokrivene površine. Nudimo vam uslugu pri čemu da vi nabavljate materijal a mi vršimo ugradnju Rigiton plafona ili možete izabrati sistem "ključ u ruke" pri čemu mi snosimo celokupne troškove uz naravno određenu avansnu uplatu. Kliknite na cenovnik i pogledajte cene.

Otvoreni smo za sve vrste dogovora i saradnje. Pozovite nas na 064 / 22 55 243 ili nam pošaljite e-mail na info@bekostyle.com

Karakteristike rigiton sistema

Umanjuju stojeće talase prostorije

Apsorbuju zvučne talase

Ekološki i bezbedni materijali

Laka instalacija i ugradnja

Prečišćava i filtrira vazduh

Primena

Ovaj sistem je najbolje primeniti u poslovnim prostorima u kojma radi veliki broj ljudi poput korisničkih servisa telekomunikacionih operatera, salonima i sajamskim štandovima, bankama i kancelarijama.

Cenovnik

Pogledajte cenovnik izrade rigiton plafona a za sve pojedinosti nas kontaktirajte na e-mail ili putem telefona.

Kontakt

telefon: 064 / 22 55 243

adresa: Fruškogorska 69, 22406 Irig

e-mail: info@bekostyle.com

vebsajt: www.bekostyle.com


O nama

Mi vam možemo pomoći pri svim građevinskim, preduzimačkim i unutrašnjim radovima na stambenim ili poslovnim objektima.

Svojim kvalitetima smo bili na raspolaganju mnogobrojnim svestskim brenbovima: Roberto Cavali, Carpisa, Pollino, Benetton, Adidas.

Pozovite nas ili nam pošaljite email.

Naši radovi

Sva prava zadržana. Copyright Beko Style d.o.o. 2011 - 2015. Zabranjeno je kopiranje i dalja distribucija sadržaja bez pismene saglasnosti.