Nameštaj po meri od drveta, izrada i montaža

Beko Style se bavi proizvodnjom i ugradnjom visokokvalitetnog i modernog nameštaja od punog drveta i pločastih materijala (MDF i HDF medijapana i univera). Naši radovi spadaju u kategoriju lux proizvoda jer koristimo samo odabrane komade drveta, kvalitetnu rasvetu, prespojne sprave i prekidačke uređaje, kvalitetne okove, elemente od perforiranog i punog aluminijuma ili inoksa, kaljeno staklo.Verujemo da na tržištu možete naći dosta firmi koje nude izradu namšetaja, ali smo sigurni da ne možete tako lako naći kompaniju koja će pokušati da primeni sve ono što ste zamislili. Mnoge firme rade po zastarelim metodologijama i ne mogu da se uhvate u koštac sa modernim gređevinksim rešenjima. Za razilku od njih, mi u Beko Style volimo takve izazove i rado učestvujemo u projektima koji zahtevaju primenu više tehnologija.

Vrste proizvoda koje izrađujemo po meri

Kao što smo napomenuli nameštaj najčešće izrađujemo od masiva, odnosno punog drveta, ali po potrebi i od pločastih materijala. Nudimo vam izradu sledećih proizvoda:

 • Vrata
 • Prozori
 • Kreveti
 • Kuhinje
 • Vitrine
 • TV komode i klasične komode
 • Noćni ormarići
 • Klub stolovi
 • Američki klizni ugadni plakari
 • Garderoberi
 • Kompjuterski stolovi
 • Trpezarijski stolovi

Kliknite na sliku za više detalja.

molerski radovi

molerski radovi

molerski radovi

molerski radovi

Koraci u izdradi nameštaja po meri

 • Kontaktirajte nas telefonom ili mejlom i saopštite nam vaše žele i planove
 • Mi ćemo na osnovu vaših podataka izraditi idejni projekat nameštaja u 3D tehnologiji tako da možete da steknete utisak kako će proizvod izgledati kada se završi
 • Od idejnog projekta uvek bude malo korigovanja, ali se ubrzo napravi radni projekat
 • Sledi period izrade nameštaja
 • Kada se elementi izrade sledi proces ugradnje.
Pozovite nas radi saradnje

Vaše je samo da nam pošaljete projekat ili da nam usmeno predstavite vašu zamisao, a mi ćemo vam pomoći od odabira drveta, izrade nameštaja po meri, pa sve do ugradnje u vašim prostorijama.

Pozovite nas ili nam pošaljite email poruku radi uspostavljanja saradnje.

Zašto je bolje raditi nameštaj po meri?

Izrada elemenata kojih nema u prodaji

Bolje uklapanje u vaš prostor

Jeftinije nego kupiti gotove elemente

Lakša ugradnja rasvete i kablova

Veći izbor finiša i boja

Sami birate raspored elemenata

Saveti za raspored kuhinjskih elemenata

Bilo bi dobro da frižider i šporet nisu odmah jednan do drugog. Ovo posebno važi ako imate klasičan šporet sa rernom. Temperature koje rerna emituje mogu da negativno utiču na frižider koji će morati da utroši više energije da bi održao željenju hladnoću svoje unutrašnjosti. Postoji pravilo po kome je idealno da frižider, šporet i sudopera čine trougao.

Ukoliko imate linijsku kuhinju (kuhinja je samo uz jedan zid) onda neka sudopera bude u sredini. Na taj način se odvajaju šporet i frižider.

Ujedno pokušajte da jednim elementom razdvojite sudoperu i šporet jer nikada nije dobro u bliskom kontaktu imati struju i vodu.

Nemojte držati šporet u uglu prostorije. Ako je šporet u uglu onda ćete vi svojim leđima potpuno blokirati svetlost i tada nećete biti u mogućnosti da kvalitetno radite iznad grejnih ploča. Ako je šporet u uglu onda dok radite nemate dobar pogleda na ulaz u kuhinju. Takođe, ugao prostorije ima najlošiju ventilaciju i strujanje vazduha. Ako stavite šporet u ugao onda će sva para od kuvanja teže napuštati kuhinju.

Na šta obratiti pažnju kod izrade američkih plakara?

Prva stvar je kvalitet kliznog mehanizma. Mehanizam mora da obezbedi ravnomerno otvaranje po visini bez napora. Takođe, dobar mehanizam ako se pravilno montira može biti skoro bešuman.

Druga stvar su okovi. Pazite da okovi nisu od plastike jer je lomljiva, ali takođe da nisu od standardnog čelika jer on može usled vlage iz vazduha da vremenom rđa. Puno puta smo videli da se ugrađuje plastika koja ima finiš i izgled aluminijma. To takođe nije dobro rešenje.

Sigurnosne mere pri postavljanju ogledala na jedno krilo plakara. Ne treba trošiti puno reči na ovo: postavljanje ogledala mora biti maksimalno pedantno i precizno urađeno da bi se sprečili eventualni lomovi i veće štete.

Zašto odabrati BekoStyle?

Profesionalan odnos

Poštovanje rokova

Veliko iskustvo

Besplatni i iskreni saveti

Garancija na radove

Kontaktirajte nas na email ili telefon i recite nam vaše zahteve ili nas pitajte sve šta vas interesuje (cene, o materijalima koje koristimo, o rasveti, o rokovima i pogodnostima).

Kontakt

telefon: 064 / 22 55 243

adresa: Fruškogorska 69, 22406 Irig

e-mail: info@bekostyle.com

vebsajt: www.bekostyle.com


O nama

Mi vam možemo pomoći pri svim građevinskim, preduzimačkim i unutrašnjim radovima na stambenim ili poslovnim objektima.

Svojim kvalitetima smo bili na raspolaganju mnogobrojnim svestskim brenbovima: Roberto Cavali, Carpisa, Pollino, Benetton, Adidas.

Pozovite nas ili nam pošaljite email.

Naši radovi

Sva prava zadržana. Copyright Beko Style d.o.o. 2011 - 2015. Zabranjeno je kopiranje i dalja distribucija sadržaja bez pismene saglasnosti.