Limarski radovi

Limarski radovi obuhvataju izradu ili montažu opreme izrađene od limova različitog sastava, debljine i oblika.


Naši majstori mogu vršiti krojenje, opšivanje, pokrivanje, izradu limenih elemenata kao i njihovu montažu na objektu.


Specijalnost su nam rad na krovnim konstrukcijama, olucima, zatim na opšivci krovnih prozora ili dimnjaka. Radimo žljebove, veterlajsne, okapnice i slivne cevi.


Limarski radovi cene

Limarskih radova ima više vrsta tako da je za cene svih usluga najbolje je da nas pozovete na 064/2255-243 ili nam pošaljite e-mail na info@bekostyle.com i u direktom kontaktu saznajte sve informacije. Otvoreni smo za sve vrste dogovora i potrudićemo se da vam izađemo u susret na najkvalitetniji i najprofesionalniji način.

Limovi za pokrivanje

Spajanje profila na klik

Brzo pokrivanje površina

Otpornost na spoljašnju sredinu

Ne zadržavaju sneg i lišće

Gde koristiti?

Limove za pokrivanje koristiti kod ravnih krovova i krovova sa malim nagibom zato što ovaj tip limova i ploča obezbeđuje da sve padavine poput kiše i snega lako skliznu čime se sprečava opterećenje statike objekta.

Najčešće se koriste kod proizvodnih hala, sportskih hala, sajamskih hala.

Čitajte naše savete

Saveti za podne i zidne keramičke pločice

Dekorativna rasveta - saveti

Naši radovi

Kontakt

telefon: 064 / 22 55 243

adresa: Fruškogorska 69, 22406 Irig

e-mail: info@bekostyle.com

vebsajt: www.bekostyle.com

O nama

Sa zadovoljstvom možemo da se pohvalimo da već sedam punih godina ispunjavamo vaše želje i zahteve u pogledu realizacije projekata uređenja, adaptacije ili izgradnje objekata.

Svojim kvalitetima smo bili na raspolaganju mnogobrojnim svestskim brenbovima: Roberto Cavali, Carpisa, Pollino, Benetton, Adidas.

Nadamo se da ćete nam ukazati poverenje a mi ćemo se svojim iskustvom pobrinuti da budete još jedan u nizu zadovoljni klijnet.

Sva prava zadržana. Copyright Beko Style d.o.o. 2011 - 2014. Zabranjeno je kopiranje i dalja distribucija sadržaja bez pismene saglasnosti.