Kerrock materijal i nameštaj od Kerrocka

Kerrock predstavlja moderan materijal za izradu nameštaja i elemenata enterijera i eksterijera u bilo kom obliku. Kerrock je kompozitni materijal kojeg čine aluminijum hidroksid i akril. Zbog svoje strukture i materijala upotrebom Kerrocka možete izraditi oblike i forme koje je skoro nemoguće napraviti od standardnih materijala (drvo, metal, običan akril, gips-karton ploče...).Spojevi kod Kerrock nameštaja su gotovo nevidljivi jer se elementi spajaju lepkom koji je u boji materijala.

Zbog svog oblika, boja i osećaja na dodir Kerrock se najčešće upotrebljava u kuhinjama, kupatilima i poslovnim objektima kao što su prodavnice mobilnih telefona, parfimerijama, prodavnicama obuće i luksuzne robe (koža, satovi, nakit...).

U stambenim objektima najbolji efekti su ako Kerrock upotrebljavate za neobične oblike radnih površina i sudopera u kuhinji, zatim kada i lavaboa u kupatilu.

Boje Kerrock materijala

Boje mogu biti u teraco finišu, granitnom finišu i jednobojni Kerrock. Takođe postoji i Lumino kerrock koji ima sposobnost blagog propuštanja svetlosti. Boje su iz RAL palete tako da Kerrock nameštaj lako možete uklopiti sa postojećim nameštajem u kući.

Širine ploča:

  • 3600mm x 1350mm - jednobojni, granitni, teraco
  • 3600mm x 760mm - jednobojni, granitni, teraco
  • 3600mm x 760mm - mermer, luminaco i lumino.
Želite nameštaj od Kerrock materijala?

Pozovite nas ili nam pošaljite email i recite nam vaše želje, a mi ćemo se postarati da vam izađemo u susret po svim vašim zahtevima.

Karakteristike Kerrock materijala

Hemijska otpornost

Velika površinska čvrstoća materijala

Klimatski faktori ne utiču na materijal

Otporan je na visoke temperature

Veći izbor finiša i boja

Lako se održava

Dugotrajno zadržava finiš


Zašto odabrati BekoStyle?

Profesionalan odnos

Poštovanje rokova

Veliko iskustvo

Besplatni i iskreni saveti

Garancija na radove

Kontaktirajte nas na email ili telefon i recite nam vaše zahteve ili nas pitajte sve šta vas interesuje (cene, o materijalima koje koristimo, o rasveti, o rokovima i pogodnostima).

Kontakt

telefon: 064 / 22 55 243

adresa: Fruškogorska 69, 22406 Irig

e-mail: info@bekostyle.com

vebsajt: www.bekostyle.com


O nama

Mi vam možemo pomoći pri svim građevinskim, preduzimačkim i unutrašnjim radovima na stambenim ili poslovnim objektima.

Svojim kvalitetima smo bili na raspolaganju mnogobrojnim svestskim brenbovima: Roberto Cavali, Carpisa, Pollino, Benetton, Adidas.

Pozovite nas ili nam pošaljite email.

Naši radovi

Sva prava zadržana. Copyright Beko Style d.o.o. 2011 - 2015. Zabranjeno je kopiranje i dalja distribucija sadržaja bez pismene saglasnosti.