Keramičarski radovi

Osim gipsarskih i molerskih radova bitna stavka na koju morate obratiti pažnju u želji da sve radove u kući izraditi po projektu i vašim željama je i izbor kvalitetnog i iskusnog keramičara. Zašto dopustiti da nakon svih radova keramičarski radovi budu neprofesionalno i nemarno urađeni?

Keramičarski rad se posmatra kroz dva faktora:

1. Pedantnost

2. Preciznost

Glavne karakteristike svih keramičkih pločica su da ne propuštaju vodu, otporne su na vatru, ogrebotine i prljavštinu. Njihov finiš i završna obrada može biti mat ili sjajna. Takođe osim keramičkih ugrađujemo i granitne ploče. One su većih dimenzija, jače kristalne strukture što ih čini izdržljivijim i otpornijim.

Naši keramičari vrše ugradnju keramičkih pločica u kupatila, kuhinje, terase, balkone, poslovni prostor i na sva druga mesta u vašem domu na kojima želite ovaj vid obloga. Imamo iskustvo rada na objektima na kojma smo postavljali pločice na velikoj površini kao i iskustvo u radu u indivdualnim objektima i domovima.


Keramičarski radovi cena

Cena se formira po kvadratu pokrivene površine. Postavljamo keramiku sa vašim ili sa našim materijalom. Cena ruku je fiksna osim u sličajevima posebih zahteva koje imate.

Najbolje je da nas pozovete na 064/2255-243 ili nam pošaljite e-mail na info@bekostyle.com i u direktom kontaktu saznajte sve cene naših usluga. Otvoreni smo za sve vrste dogovora i potrudićemo se da vam izađemo u susret na najkvalitetniji i najprofesionalniji način.

Održavanje keramičkih pločica

Ne koristiti abrazivna sredstva

Nakon pranja dobro isprati pločice

Posebno obratiti pažnju na fugne

Na kraju prebrisati suvom tkaninom

Dimenzije pločica

Razlikuju se mnogobrojne varijacije u dimenzijama ali se može reći da današnjem standardu pripadaju pločice sledećih dimenzija:

20cm x 40cm

25cm x 33cm

33cm x 33cm

25cm x 37cm

Čitajte naše savete

Saveti za podne i zidne keramičke pločice

Dekorativna rasveta - saveti

Postanite naš saradnik

Ukoliko je vaša delatnost poslovi u građevini molimo vas da stupite u kontakt sa nama klikom ovde.

Kontakt

telefon: 064 / 22 55 243

adresa: Fruškogorska 69, 22406 Irig

e-mail: info@bekostyle.com

vebsajt: www.bekostyle.com


O nama

Mi vam možemo pomoći pri svim građevinskim, preduzimačkim i unutrašnjim radovima na stambenim ili poslovnim objektima.

Svojim kvalitetima smo bili na raspolaganju mnogobrojnim svestskim brenbovima: Roberto Cavali, Carpisa, Pollino, Benetton, Adidas.

Pozovite nas ili nam pošaljite email.

Naši radovi

Sva prava zadržana. Copyright Beko Style d.o.o. 2011 - 2015. Zabranjeno je kopiranje i dalja distribucija sadržaja bez pismene saglasnosti.