Građevinski radovi

Kod nas možete dobiti celokupnu ponudu pripremnih, izvođačkih i završnih radova u građevinarstvu. Imamo tim profesionalaca koji poseduju značajno iskustvo u poslu i radu na realnim projektima na terenu. Poslove završavamo kvalitetno, u roku i u skladu sa zakonskim regulativama i standardima. Možemo vam pomoći pri izgradnji individualnih objekata, pri adaptaciji stanova, pri izgradji poslovnih prostora, kancelarija, lokala, tržnih centara, ali takođe i velikih privrednih objekata, magacina, pogona i fabrika. Predstavićemo sada listu usluga koje možete dobiti kod nas.

Pripremni građevinski radovi

Ovo su osnovni radovi koji prethode izvođačkim radovima. Veoma je bitno da se pripremni radovi kompletiraju u roku jer od njih zavisi dalji rad na projektu. Kod nas možete dobiti sledeće pripremne građevinske radove:

Zemljani radovi

Ovi poslovi obuhvataju sve aktivnosti u pripremi terena za građevinske radove. Možemo vam pomoći kod formiranja temelja, nanošenja ilj odnošenja zemlje, postavljanja vodovodnih, grejnih i telekomunikacionih instalacija.

Poslovi rušenja, raziđivanja i bušenja

Naša ekipa vam stoji na raspolaganju ako vam je potrebno rušenje delova ili celih objekata, raziđivanja i promene namene objekata kao i bušenja i štemovanja za potrebe postavljanja instalacija


Izvođački građevinski radovi

Ovde govorimo o poslovima same izgradnje objekata. Možemo vršiti izvođačke građevinske radove koristeći većinu tradicionalnih tehnika gradnje, ali možemo primeniti i moderna tehnička rešenja. Naše usluge u izvođackim građevinskim radovima su sledeći:

Betonski i armirački radovi

Radimo na poslovima koji obuhvataju formiranje struktura od armature, izrade i nalivanja temelja, nosećih zidova i drugih naliva betona.

Bravarski radovi

Naši iskusni varioci mogu odgovoriti svim zahtevima u sklopu potreba građevinskih bravarskih radova. Izrađujemo sve vrste konstrukcija, nisećih formi, ramova i svih ostalih poslova bravarije.Termo-tehnički radovi

Ovo je ponuda radova koja se mogu združiti u poslove oko postavke termo-izolacionih elemenata. Radimo termo-tehničke radove prema projektu, a takodje imamo iskustvo da samaostalno na osnovu terena i izgleda objekta napravimo rešenje za vas.

Mašinsko malterisanje

Takođe, radimo i mašinsko malterisanje. Mašinsko malterisanje je brz, povoljan i kvalitetan metod pokrivanja velikih površina nanosom maltera. Smesa se relativno brzo osuši što omogućava nastavak građevinskih i završnih poslova na objektu. Učinak je mnogo veći nego pri individualnom nanosu maltera što je od značaja na velikim privrednim objektima na kojima smo radili.

Zidarski radovi i tehnike gradnje

Kao sto smo napomenuli gradnju vršimo primenom svih poznatih tradicionalnih metoda, a sa razvojem tehnologija gradnje možemo se pohvaliti da primenjujemo i moderne načine izgradnje objekata. Radili smo širom Srbije i zemalja regiona na stambenim, privrednim i individualnim projektima. Posebno izdvajamo dva efikasna i isplativa načina gradnje:

  • Siporeks blokovi
  • Ytong blokovi

Obe metode su veoma pouzdane jer obezbeđuju brzu gradnju po povoljnim cenama. Materijali su stabilni i dobro su se pokazali u višegodišnjoj ekspoataciji. Uticaj spoljašnjih kliatskih faktora poput temperature, vlažnosti vazduha i atmosferskih padavina ne štete siporeks i ytong blokovima što ovaj vid gradnje svrstava u veoma preporučljive na našim geografskim područjima.Bezbednost i zaštita na radu

Naši radnici su profesionalci u poslu, obučeni za bezbedan rad na objektima. Redovno prolazimo rigorozne zdravstvene kontrole, a na samom objektu od naših radnika se uvek zahteva pribranost, profesionalnost i briga o sopstvenoj i bezbednosti drugih lica.

Alati i materijali koje koristimo

Koristimo atestiranu opremu renomiranih proizvođača alata i sredstava za rad (Hilti, Makita...). Materijali koje ugrađujemo su kvalitetni i isprobani u praksi nebrojano pita tako da tačno znamo kako će se nakon završetka radova ponašati pri uticaju atmosferskih, klimatskih i tehničkih faktora eksploatacije. Tu smo da vam savetom pomognemo ukoliko imate pitanje, nedoumicu ili vas interesuju detalji u vezi primene materijala, opreme i drugih elemenata u građevinarstvu.Cene gradjevinskih radova i usluga

Nudimo različite vrste usluga u oblasti građevinskih radova radova i zbog specifičnih zahteva koje svaki od naših klijenata imaju najbolje je da nas pozovete na 064/2255-243 ili nam pošaljite e-mail na info@bekostyle.com i u direktom kontaktu saznajte sve cene naših usluga. Otvoreni smo za sve vrste dogovora i potrudićemo se da vam izađemo u susret na najkvalitetniji i najprofesionalniji način.

Zašto izabrati nas?

Radimo na celoj teritoriji Srbije

Posedujemo sav neophodan alat

Imamo 7 godina iskustva

Na sve radove dobijate garanciju

Izolacija siporeks zida

Vrlo je bitno da znate da je struktura siporeksa porozna, odnosno da on ne zadržava, već upija vlagu iz atmosfere i spoljašnje sredine. Zbog toga se ne preporučuje da se izolacija direktno nanosi na siporeks već je prvo potrebno tretirati kontaktnu površinu, pa tek onda stavljati izolaciju.

Vrste termo instalacija

Priključak grejnog tela iz poda

Priključak grejnog tela iz zida

Instalacije podnog grejanja

Cevi i fiting

Oprema za podstanice

Ekspanzione posude

Merno regulaciona oprema

Korisni savet

Obratite pažnju na garanciju i ateste kada kupujete opremu za grejanje i vodovod. Potrebno je da su ovi sistemi dugotrajni i testirani od strane državnih službi i odobreni za upotrebu.

Mašinsko malterisanje

Mašinsko malterisanje završava posao mnogo brže i bitno je napomenuti da usled pritiska koji mašina potiskuje sav malter maksimalno pijanja na površinu zida. To znači da nema neporivenih delova i nema vazdušnih džepova i prostora.

Ovo je posebno korisno kod malterisanja plafona i na svim uglovima jer tamo čovekova ruka slabo popuni malter pa se dešava da na tim mestima malter vremenom popuca ili krene da spada. Sa mašinskim malterisanjem tih problema nema.

Rigips sertifikat

Sa zadovoljstvom možemo da se pohvalimo da već sedam punih godina ispunjavamo vaše želje i zahteve u pogledu realizacije projekata uređenja, adaptacije ili izgradnje objekata.

Ponosni smo vlasnici Rigips zvaničnog sertifikata koji garantuje našu stručnost u obavljanju usluga.

Čitajte naše savete

Odabir boje prostorije prema njenom uticaju na nas

Saveti za podne i zidne keramičke pločice

Dekorativna rasveta - saveti

Postanite naš saradnik

Tražimo motivisane i posvećene saradnike iz svih gradova zemlje i regiona da rade sa nama na našim projektima.

Ukoliko je vaša delatnost poslovi u građevini molimo vas da stupite u kontakt sa nama klikom ovde.

Kontakt

telefon: 064 / 22 55 243

adresa: Fruškogorska 69, 22406 Irig

e-mail: info@bekostyle.com

vebsajt: www.bekostyle.com


O nama

Mi vam možemo pomoći pri svim građevinskim, preduzimačkim i unutrašnjim radovima na stambenim ili poslovnim objektima.

Svojim kvalitetima smo bili na raspolaganju mnogobrojnim svestskim brenbovima: Roberto Cavali, Carpisa, Pollino, Benetton, Adidas.

Pozovite nas ili nam pošaljite email.

Naši radovi

Sva prava zadržana. Copyright Beko Style d.o.o. 2011 - 2015. Zabranjeno je kopiranje i dalja distribucija sadržaja bez pismene saglasnosti.