Elektro radovi i električarske usluge

U sklopu građevinskih i završnih radova nudimo usluge svih vrsta elektro instalacionih radova. Naš tim električara ima dugogodišnje iskustvo rada na celoj teritoriji bivše Jugoslavije kako u poslovima postavljanja i održavanja postorojenja i instalacija jake struje tako i u aktivnostima čiji su predmet instalacije slabe struje.

Za vas možemo:

  • izraditi instalaciju monofazne i trofazne struje u celom objektu,
  • izraditi instalacije rasvete,
  • izvršiti ugradnju rasvete
  • izraditi instalacije svih drugih potrošača kao što su alarmni sistemi, sistemi oglašavanja i detekcije požara, sistemi video nadzora, instalacije za potrebe ozvučenja i drugih audio sistema, svih vrsta telekomunikacionih instalacija poput telefonskih linija i instalacija računarskih mreža.Elektro radove vršimo u stambenim, poslovnim i svim drugim tipovima objekata. Aktivnosti su od radova na razvodnim ormarima pa do izrade kompletne elektro instalacije u objektu i sprovođenja svih drugih instalacija za sve potrošače definisane projektim rešenjem.

Elektro radovi cene

Kao što i sami vidite nudimo zaličite vrste usluga u oblasti elektro radova i zbog specifičnih zahteva koje verujemo da imate najbolje je da nas pozovete na 064/2255-243 ili nam pošaljite e-mail na info@bekostyle.com i u direktom kontaktu saznajte sve cene naših usluga. Otvoreni smo za sve vrste dogovora i potrudićemo se da vam izađemo u susret na najkvalitetniji i najprofesionalniji način.

Zašto odabrati nas?

Koristimo atestiranu opremu

Pratimo projektna uputstva

Na sve radove dobijate garanciju

Pridržavamo se sigurnosnih propisa

Korisni savet

Zbog opasnosti od električnog udara, propisima se određuju da samo kvalifikovani radnici rade na električnoj opremi ili sistemima. Ukoliko radite sitne popravke u svom domu koristite dobro izolovan alat. Obično na drškama takvog alata proizvođači jasno istaknu koliki napon trpi izolacija, na primer, 1.000 V ili slično.

Čitajte naše savete

Saveti za podne i zidne keramičke pločice

Dekorativna rasveta - saveti

Postanite naš saradnik

Ukoliko je vaša delatnost poslovi u građevini molimo vas da stupite u kontakt sa nama klikom ovde.

Kontakt

telefon: 064 / 22 55 243

adresa: Fruškogorska 69, 22406 Irig

e-mail: info@bekostyle.com

vebsajt: www.bekostyle.com


O nama

Mi vam možemo pomoći pri svim građevinskim, preduzimačkim i unutrašnjim radovima na stambenim ili poslovnim objektima.

Svojim kvalitetima smo bili na raspolaganju mnogobrojnim svestskim brenbovima: Roberto Cavali, Carpisa, Pollino, Benetton, Adidas.

Pozovite nas ili nam pošaljite email.

Naši radovi

Sva prava zadržana. Copyright Beko Style d.o.o. 2011 - 2015. Zabranjeno je kopiranje i dalja distribucija sadržaja bez pismene saglasnosti.