Drvene fasadne obloge od termotretiranog drveta

Ne postoji topliji i elegantniji materijal za naglašavanje određenih delova fasade od egzotičnog ili termotretiranog drveta. Ove fasadne obloge, kada su dobro tretirane zaštitnim slojem ulja mogu biti zaista dugoročno rešenje. Karakteristike termotretiranog drveta omogućavaju zaštitu od negativnog uticaja atmosferskih prilika kao što su vetar, kiša ili sneg. Sami paneli su tretirani vodootpornim, protivpožarnim i premazima koji imaju UV zaštitu.
Montiranje i postavljanje drveta kao fasadnog elementa je moguće preko svake podloge (preko cigle i opeke, preko betona…). Važno je da postavljanje radi stručna ekipa jer se mora obezbediti da zid diše, da postoji ventilacija, da se omogući oticanje vode od kiše i otapanja snega kao i da se eliminiše bušenje deking profila jer to može oštetiti drvo i dugoročno umanjiti trajnost fasade. Naravno, postavljanje je po principu suve montaže tako da ceo proces traje kratko.Mi u Beko Style smo spremni da vam pomognemo po svim upitima i ponudama koje imate. Očekujemo vaš poziv ili email poruku, a mi ćemo se potruditi da vam odgovorimo na sva pitanja oko cena i procesa montaže.

Drvo za fasade

Paneli imaju UV zaštitu

Odlična akustična izolacija

Savršen estetski izgled

Jednostavno održavanje

Može se postaviti na svaku podlogu

Nema potreba za uvozom tropskih egzotičnih tipova drveta jer termotretiranje može da ojača bilo koje domaće kvalitetno drvo. Prilikom procesa se blago menja boja drveta, a naravno uvek je moguće dodatno uticati na konačan izgled panela kada je boja u pitanju. Dobijaju se nijanse od svetle natural, preko srednjejakih braon nijansi pa sve do crveno-braon tonova.;/p>

Čitajte naše savete

Odabir boje prostorije prema njenom uticaju na nas

Saveti za podne i zidne keramičke pločice

Dekorativna rasveta - saveti

Postanite naš saradnik

Tražimo motivisane i posvećene saradnike iz svih gradova zemlje i regiona da rade sa nama na našim projektima.

Ukoliko je vaša delatnost poslovi u građevini molimo vas da stupite u kontakt sa nama klikom ovde.

Kontakt

telefon: 064 / 22 55 243

adresa: Fruškogorska 69, 22406 Irig

e-mail: info@bekostyle.com

vebsajt: www.bekostyle.com


O nama

Mi vam možemo pomoći pri svim građevinskim, preduzimačkim i unutrašnjim radovima na stambenim ili poslovnim objektima.

Svojim kvalitetima smo bili na raspolaganju mnogobrojnim svestskim brenbovima: Roberto Cavali, Carpisa, Pollino, Benetton, Adidas.

Pozovite nas ili nam pošaljite email.

Naši radovi

Sva prava zadržana. Copyright Beko Style d.o.o. 2011 - 2015. Zabranjeno je kopiranje i dalja distribucija sadržaja bez pismene saglasnosti.