Decking podne obloge od termotretiranog drveta

Dvorišni i baštenski deking

Nema lepšeg načina da oplemenite izgled vaše bašte ili dvorišta od postavljanja kvalitetnog dekinga. To može biti jednostavno popločavanje površine deking panelima, a takođe možete dati maštu na volju i napraviti izdignute platforme sa stepenicama i ugradnom rasvetom. Koristi su mnogobrojne: od toga da je održavanje mnogo lakše jer nema hrapavih nabora i površina, do toga da će i deca i stariji rado boraviti u dvorištu jer je deking topliji od pločica ili betona.Postavljanje je dosta lako, ali ipak je potrebno da to vrši stručno lice jer se mora obezbediti dugotrajnost sitema. Takođe, naši monteri će uzeti u obzir konfiguraciju terena i formirati ispravnu drenažu tako da nećete imati problem zadržavanja vode od kiše ili topljenja snega.

Balkonski i deking na terasama

Ako gledamo način konstrukcije, onda se balkonski deking razlikuje od dvorišnog po tome što se ne prave kaskade i platforme već se teži maksimalnom iskorišćenju prostora. Dakle,najčeće se samo pokriva gazna površina balkona ili terase. Komfor je glavni cilj i zbog toga nam je izrada prijatnog ambijenta u prvom planu. Nakon što se postavi terasni deking je idealno mesto za odmaranje, igru dece, porodične ručkove. Izbor drveta je na vama, a na nama je da vam pomognemo u instalaciji modernih sitema rasvete i drugih elektronskih komponenti (priključci, Internet ruteri, senzori i slično).
Cene deking ugradnje

Mi u Beko Style smo spremni da vam pomognemo po svim upitima i ponudama koje imate. Očekujemo vaš poziv ili email poruku, a mi ćemo se potruditi da vam odgovorimo na sva pitanja oko cena i procesa montaže.

Prednosti deking obloga

Brzo pokrivanje velikih površina

Odlične mehaničke karakteristike

Izuzetan estetski izgled

Toplije za boravak od pločica i betona

Čitajte naše savete

Odabir boje prostorije prema njenom uticaju na nas

Saveti za podne i zidne keramičke pločice

Dekorativna rasveta - saveti

Postanite naš saradnik

Tražimo motivisane i posvećene saradnike iz svih gradova zemlje i regiona da rade sa nama na našim projektima.

Ukoliko je vaša delatnost poslovi u građevini molimo vas da stupite u kontakt sa nama klikom ovde.

Kontakt

telefon: 064 / 22 55 243

adresa: Fruškogorska 69, 22406 Irig

e-mail: info@bekostyle.com

vebsajt: www.bekostyle.com


O nama

Mi vam možemo pomoći pri svim građevinskim, preduzimačkim i unutrašnjim radovima na stambenim ili poslovnim objektima.

Svojim kvalitetima smo bili na raspolaganju mnogobrojnim svestskim brenbovima: Roberto Cavali, Carpisa, Pollino, Benetton, Adidas.

Pozovite nas ili nam pošaljite email.

Naši radovi

Sva prava zadržana. Copyright Beko Style d.o.o. 2011 - 2015. Zabranjeno je kopiranje i dalja distribucija sadržaja bez pismene saglasnosti.